torstai 31. heinäkuuta 2014

Jääkaapin ovi-haaste

Olipa tuossa seuraamassani Lähiömutsin blogissa jokunen aika sitten jääkaapin ovesta kertova postaus. Siinä lopussa nakattiin yleinen haastelo esitellä oman jääkaapin oven sisältö.
Sanovat sen kertovan paljon kämpän asukistaan, niinkuin itse jääkaapin sisältökin tietty.
No minäpä läksin tähän mukaan, siivoamatta tai editoimatta materiaalia veks.


Sotkuinen kasa kaikkea muisteloa se on täynnä..
On kortteja tärkeistä tilanteista, valokuvia, sarjakuvaa, keikkalippuja..


Seassa näkyy oma mielipidekirjoitukseni eräästä lehdestä, jonka kiivastuksissani kirjoitin vastineeksi eräälle Jeesus-urpolle, joka haukkui hevimusiikin saatananpalvonnaksi. Tulistuminen tapahtui vuonna 2005 sen suruisankuuluisan Turmion Kätilöiden keikan jälkeen, missä alaikäiset joutuivat todistamaan suihinottoa lavalla.

Siellä on valokuva ensimäisesta koirastani. Ranskanpaimenkoirasta, eli Briardi Noorasta.
Siel on ultrakuva tyhjästä kohdustani ihan vain siksi, että perkele se on arvokkain minusta koskaan otettu valokuva (+300e).

Siel on kavereilta ja entisiltä rakastajilta kortteja ympäri maailmaa. On Ranskasta, Filippiineiltä, Australiasta ja ihan kotomaa Suomestakin joulukortti, minkä pidin esillä sillä siinä on mopsi.
Löytyy valokuva itsestäni tärkeän ihmisen kanssa Ruttopuistosta. Tui tui Marjut. <3


Jääkaapin oveen on ollut tapana kerätä myös tulevat keikkaliput talteen ja jostain syystä myös menneet Depeche Moden (2010 & 2013) liput ovat siihen jääneet.
Ensi viikolla meikäläisen tosiaan voi bongata tulevan ex-aviomieheni keikalta Jurassic Rockista.
Vaikka en tähän ole sitä näköjään nostanut, niin pääsylippu löytyy myöskin Lindsey Stirlingin tulevalle esiintymiselle Circuksessa ja toki tässä on muutakin keikkaa varmasti tulossa..

Jääkaappimagneetit myöskin ovat jokainen tavallaan tärkeitä. On tullut tavaksi ostaa lomamatkoilta maasta kertova magneetti. Suurin osa noista ovat porukoillani, mutta omasta kaapistani löytyy pari Thaimaasta kertovaa ja myöskin Pietarista napattu nappi. Muuten siellä on koirani kennelin East Bostonsien magneetti, Thaimaanreissun transushown mainoskuvaa ja Herra Hakkarainen limpparia, Viikate-fanikamaa ja soijakastike-reseptimainosvihko.
Niin ja Vaasan Muhku-magneetti, mihin vuosia vuosia sitten kirjoitin eräässä Ruisrockissa hokemaksi muodostuneen "viimeinen nuudeli lautasella"-lauseen.


Ja sitten on se pakollinen sarjakuvapätkä. Nemi on paras ja tämä kertoi niin meikäläisesta, koska kuvataidekoulussa tein juurikin kerran tupakka-askeista tuolin. Se on tallessa palasina edelleenkin verkkokellarissa.
Tämän kuvausoperaation jälkeen itseasiassa poistin yhden asian röykkiöstä.
Poissa silmistä - poissa mielestä. En halua kipeitä muistoja ympärilläni pitää niistä muistuttamassa..

Näin. Semmoinen se oli. Tehkääpäs perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti